Guangzhou Weiqian computer technology co., LTD.

Over ons

Guangzhou Weiqian computertechnologie co., LTD. (kort gezegd, Guangzhou Weiqian) werd opgericht in 2005, ervaren en getuige van het ontwikkelingsproces in de intelligente productiecontrole-industrie van de Pearl River delta. Als deelnemer aan de ontwikkeling van deze industrie winnen we een grotere zichtbaarheid, grotere invloed en reputatie.
Guangzhou Weiqian lokaliseren in een rustig en elegant xinzhuang industriepark, gericht op het gebied van intelligente productie, is een hightechbedrijven die onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop in één verzamelen. Ondertussen helpen we verschillende industrieën om hun intelligente werking te versnellen en streven we ernaar een leverancier van oplossingen voor procesbewaking te worden op het gebied van smart city en internet of things.
Met als doel " een leider worden in de intelligente industrie " , Guangzhou Weiqian wil drie series ARM embedded industriële computers maken: Android, Linux en Windows CE. " Tien jaar om een ​​zwaard te maken " , de producten van het bedrijf worden op grote schaal gebruikt in de industriële automatisering, het milieumonitoringssysteem, smart factory, smart warehouse, smart transport, smart farming, smart buildings, instrumentatie, medische apparatuur, elektrische apparatuur, computerruimte monitoring systeem, intelligent parkeren en andere industriële van 4.0 Internet der dingen.
Met de bedrijfsfilosofie van " Professioneel, toegewijd en eenvoudig " , verkennen we actief de ontwikkelingsgrens van intelligente besturing en industriële besturing en krijgen we een aantal patenten voor uitvindingen en toepassingen.
Guangzhou Weiqian heeft een bedrijfsmissie van " Maak productie eenvoudiger " , zal zich houden aan het managementdoel van " intentie service, het welzijn van het personeel en industriële intelligentie " .we zijn vol van de " eenheid, toewijding, integriteit, win-win " kernwaarden om nieuwe kansen en uitdagingen aan te gaan, de ontwikkeling van de industriële intelligentie van China te versnellen en een nieuw varicolored-hoofdstuk te schrijven.

js1.jpg

js2.jpg

Onderzoek:

Onderzoek